Rentoutuskellunta

Hetki vain sinulle ajattomuudessa, jossa voit nauttia täydellisestä tasapainosta ja rentoutumisesta. Epsom-suolalla kyllästetty vesi kannattelee sinua ilman minkäänlaisia ponnisteluja. Voit täydentää nautintosi musiikilla tai antaa hiljaisuuden kuljettaa sinut minne ikinä haluat. Hetki on sinun, voit nauttia siitä haluamallasi tavalla. Anna kehosi levätä ja luovuutesi kukoistaa.

Pitkän kehitystyön tulos

Rentoutuskellunnan kehitti professori John C. Lilly. Hän rakensi kellunta-altaan tutkiakseen muuttuuko aivojen tietoisuustila, kun ulkoiset ärsykkeet vähennetään minimiin ja keho rentoutuu täysin. Yli 50 vuoden kehitystyön jälkeen tiedämme rentoutumiselle ihanteellisen veden lämpötilan ja suolapitoisuuden.

Paljon hyviä terveysvaikutuksia

Kelluntaa käytetään lukuisiin muihin tieteellisiin tarkoituksiin, esimerkiksi stressin lievitykseen, urheilun ja luovan työn avuksi sekä terveyden edistämiseen. Painottomuus auttaa tehokkaasti palautumaan fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta. Rentoutuskellunta kestää yleensä tunnin, joka vastaa jopa kuuden tunnin täydellistä lepoa.

Laadukas Epsom-suola

Suolan terveysvaikutukset ovat olleet tiedossa jo vuosisatojen ajan. Kellunnassa käytettävä Epsom-suola edistää soluhengitystä ja puhdistaa munuaisia. Kehon luonnollinen puhdistusmekanismi parantuu ja aineenvaihdunta tehostuu. Iho ja hiukset tuntuvat kellunnan jälkeen raikkaan ravituilta.

Epsom-suola sisältää mm. kalsiumia, magnesiumia, hiiltä ja happea. Suola sitoo iholle kosteutta. Kellunta on todettu erinomaiseksi hoitomuodoksi myös erilaisiin iho-ongelmiin.

Lihasten ja luuston rasittuneisiin osiin kohdistuu vähemmän painetta kelluessasi painottomassa tilassa. Tämä luo ihanteelliset olosuhteet lihasten rentoutumiselle. Kipu ja jännitys lievenevät, verenkierto paranee, sydämen lyöntitiheys ja verenpaine laskevat.

Helpostusta myös aivoille

Mielen rentoutuessa myös aivot saavat lepoa. Aivojen sähkökäyrä hidastuu Theta-tasolle, jonka normaalisti saavutamme juuri ennen nukahtamista. Elimistömme alkaa tuottaa muun muassa beta-endorfiinia, joka lievittää kipua ja aikaansaa miellyttävän olotilan. Stressiin ja masennukseen liittyvien hormonien määrä kehossamme laskee.

Tiedämme, että hyvin levätyn yön jälkeen kaikki näyttää paremmalta. Luova-ajattelu sekä oppimis- ja visualisointikyky paranevat kellunnan tuloksena.

Tule kokeilemaan!

Saapuessasi rentoutuskelluntaan et tarvitse mukaan kuin itsesi. Kellunta sisältää tunnin rentouttavaa kelluntaa, peseytymismahdollisuuden omassa rauhassa ennen ja jälkeen kellunnan, pyyhkeet, korvatulpat sekä laadukkaat orgaaniset puhdistustuotteet.

Huomioithan, että kuukautiset ovat este kellunnalle. Emme suosittele ihokarvojen ajelua ennen kelluntaa, sillä suola saattaa aiheuttaa kirvelyä rikkoutuneella iholla.

Varaa aika jo tänään!


Rentoutuskellunta ei sovi jos sinulla on munuaisten vajaatoiminta, sydänvika, epilepsia tai menierin tauti. Myös raskaana olo tai kuukautiset ovat este kellunnalle.