Hemmotteluhoidot

Tamperelaisesta Day Spa Gabrielista saat monipuoliset hemmotteluhoidot, jotka rentouttavat kokonaisvaltaisesti sekä mielen, että kehon. Muista helliä itseäsi!

Hot Stone -kuumakivihieronta

Syvärentouttava kuumakivihieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Kivet ovat itseensä lämpöä sitovia, sileitä pinnaltaan ja liukuvat iholla kevyesti. Lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava vaikutus. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja pehmittää myös hieman ihoa, koska iho sivellään öljyllä ennen hoitoa.

Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Kuumakivihieronta on ennen kaikkea stressiä laukaiseva ja nautinnollinen hetki keholle ja mielelle!

Intialainen päähieronta

Hieronta rentouttaa jännittyneitä niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia sekä parantaa pään verenkiertoa. Intialainen päähieronta sopii mainiosti jännitysniskaoireiden lievittämiseen.

Hieronta ei vaadi erityisjärjestelyjä, vaan asiakas voi istahtaa hoitotuoliin vaikka kesken työpäivän. Hoidettavan olo tehdään mahdollisimman leppoisaksi ja mukavaksi tyynyjen ja huopien avulla. Hoito kestää toteuttamistavasta riippuen noin 30 - 45 minuuttia.

Yrttinyyttihieronta

Aasialainen tuulahdus yrttinyyttien hoitavilla ominaisuuksilla ihollasi.
Hieronnassa nyytit lämmitetään kuumassa macademiapähkinä/argaaniöljyssä. Öljyt hoitavat ihoa ja sopivat kaikille ihotyypeille. Hoidon alussa nyytit vain hipaisevat ihoa lopuksi nyyteillä hierotaan koko keho läpi.

Lämpö ja yrtit aktivoivat verenkiertoa, lisäävät aineenvaihduntaa ja rentouttavat lihaksia.

Yrttinyytit sisältävät vain 100% aitoja eteerisiä öljyjä, ovat biohajoavia, eivätkä sisällä säilöntäaineita.