Dui Clinique

Virkistä kehoasi luonnonmukaisesti! Day Spa Gabrielissa kosmetologimme tekee rentouttavat ja kehoa virkistävät, luonnonmukaisiin yrtteihin perustuvat Dui Clinique -hoidot.

Miksi Dui on ylivoimainen?

Haluamme tarjota sinulle tehokkainta mahdollista ihonhoitoa, joka on samalla miellyttävää ja rentouttavaa. Siksi toimintamme keskittyy Dui Clinique -hoitoihin. Olemme saaneet tyytyväisinä hämmästellä kerta toisensa jälkeen, miten erinomaisia tuloksia hoidoilla on saatu aikaan. Hoidoista on saatu apua mm. turvotuksiin (kasvot, jalat), akneihoon, pigmenttihäiriöihin, couperosa-ihoon, arpiin sekä auringon vaurioittamaan ihoon.

Dui on pitkän kehittelyn tulos

Dui on kiinan kieltä ja tarkoittaa järven tyyneyttä. Sanat kuvaavat hyvin hoidon filosofiaa, jolla haetaan koko kehon tasapainoa.

Menetelmän kehittäjällä Audrey Wongilla on hyvin monipuolinen koulutustausta. Hän on perehtynyt nuoresta asti kiinalaiseen lääketieteeseen ja yrttiparantamiseen. Hän on lisäksi kansainvälinen Cidesco-kosmetologi.

Audrey Wong kehitteli Dui Clinique -hoitokonseptia yli kymmenen vuoden ajan ennen kuin toi sen laajempaan käyttöön. Menetelmää käytetään menestyksekkäästi Suomen lisäksi monissa maissa, mm. Englannissa, Venäjällä, Ruotsissa ja Norjassa.

Mihin Dui perustuu?

Kaikkien Dui Clinique -hoitojen tavoitteena on tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon toimintoja ja normalisoida kehon nestekiertoa (verenkierto ja lymfanestekierto). Hoidot normalisoivat myös energiakiertoa, korjaavat jo olemassa olevia vaurioita, neutralisoivat ihon herkkyyttä sekä vahvistavat ihoa. Hoitomenetelmä parantaa ihon, sidekudoksen ja lihasten kuntoa.

Dui Clinique on yhdistelmähoito, jossa matalataajuusvirtalaitetta käytetään aktivoimaan yrttipohjaisten tuotteiden vaikutusta. Tuotteet ovat kiinalaisen lääketieteen mukaisia. Sähköstimulaatio tehdään hellävaraisilla messinkielektrodeilla. Ihoa sivellään ja akupunktiopisteitä aktivoidaan rullaelektrodilla.

Sähkövirta tuntuu yksilöllisesti - toiset eivät tunne juuri mitään tai vain paikoitelleen niissä kohdissa, joissa iho on ohuempaa. Suurin osa asiakkaista vaipuu hoidossa uneen tai unenomaiseen ”nirvanaan”. Käsittely toimii parhaiten, kun asiakas on täysin rentoutunut.

Hoito-ohjelmat kartoitetaan yksilöllisesti ja tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Usein ihossa on samanaikaisesti useita eri ongelmia. Niitä kaikkia on mahdollista hoitaa yhden käsittelykerran aikana.

Mitä Dui-hoidossa tapahtuu?

Jokainen Dui-hoito muodostuu kuudesta eri vaiheesta. Aluksi asiakas rentoutetaan sivelyhieronnalla. Käsittelyn on todettu toimivan sitä tehokkaammin mitä rentoutuneemmassa tilassa asiakas on. Seuraavaksi tehdään lymfasuoniston mukainen sivelyhieronta, joka parantaa nestekiertoa. Sivelyhieronta poistaa myös tehokkaasti ihon ja koko kehon kuona-aineita.

Kolmannessa vaiheessa aktivoidaan akupunktiopisteitä. Tämä tasapainottaa ja vahvistaa sisäelinten toimintoja, joilla on suuri vaikutus iho-ongelmien korjaamisessa. Lifting-hoidossa akupisteet käsitellään kolmeen eri kertaan hertsilukua vaihdellen. Tämän jälkeen käsitellään ongelma-alueita, esimerkiksi juonteita, ryppyjä, couperosaa, pigmenttihäiriöitä tai näppyjä.

Käytettävää yrttiseerumia vaihdetaan eri hoitovaiheissa. Yrttiseerumi saadaan matalataajuusvirtalaitteen hertsilukua vaihtelemalla imeytymään kaikkiin ihon kerroksiin. Menetelmän avulla saadaan syväkosteutettu, pehmeä iho.

Viidennessä vaiheessa koko kasvot ja kaula käsitellään rullaelektrodilla hellävaraisesti hieroen. Kevyt, kirkastava kuorinta syväpuhdistaa ihohuokoset. Lifting-ohjelmassa ryppy- ja juonnekohdat käydään erikseen läpi viemällä sähkövirtaa ongelma-alueille kevein nipistelyin ja nosteluliikkein. Yleensä juonteiden ja ryppyjen silottuminen ja madaltuminen näkyy jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Kuudennessa vaiheessa käytetään ihotyypin mukaista naamiota. Rasvoittuvalle iholle sopii parhaiten savipohjainen naamio. Muille ihotyypeille käytämme mustikkauutepohjaista, monipuolisesti vaikuttavaa voidenaamiota. Naamion vaikutusta tehostetaan hieronnalla.

Dui-hoidon kesto on 45 min - 1,5 h, riippuen hoito-ohjelmasta. Iho ei tule koskaan epämiellyttävän punaiseksi hoidon jälkeen, vaan on heti raikkaan ja tasaisen näköinen.

Mihin ongelmiin Dui auttaa?

Dui-hoidon voi ottaa aina myös yksittäisenä ”fresh up” -hoitona ennen tärkeää juhlaa tai edustustilaisuutta. Iho näyttää ja tuntuu sädehtivältä usean päivän ajan. Kun halutaan pysyviä hoitotuloksia iho-ongelmiin, tulee hoito tehdä 5-10 kerran sarjana viikon välein.

Ylläpitohoidot ongelmien vakavuudesta riippuen 1-3 kuukauden välein takaavat hoitotulosten säilymisen. Näin ihoa muistutetaan uudesta toimintatavasta, johon se on hellävaraisesti, mutta päämäärätietoisesti ohjattu tiiviin hoitosarjan aikana.